Nazad na događaje

Mission France

NTP Beograd - Studijsko startap putovanje koje će za 4 srpska startapa pružiti priliku da u junu posete Francusku, unaprede svoj izvozni potencijal i pristupe tržištu, investitorima i fondovima.

01.06.2023.
Status: AKTIVAN

PRIJAVE SU OTVORENE U PERIODU:

do 22.03.2023.

Mission France

O događaju

Pozivaju se svi startapi iz Srbije koji su zainteresovani da bliže upoznaju i pristupe francuskom tržištu, da se prijave za studijsko putovanje – Mission France.

Startapi na studijskom putovanju mogu očekivati učešće na VivaTech, jednoj od najvažnijih konferencija u Evropi za predstavljanje inovacija i startapa, sastanke sa investitorima, VC-jevima i/ili potencijalnim partnerima, a poseta će uključivati i obilazak jednog od najvećih startap kampusa na svetu – Station F.

Takođe, očekuje ih i dodatni networking i povezivanje sa lokalnim ekosistemom kroz mrežu Software Republic, inkubatora i otvorenog inovativnog ekosistema specijalizovanog za mobilnost.

Do 12 startapa biće odabrano i pozvano da se predstave pred žirijem na Francusko-srpskom inovacionom forumu 6. aprila u Beogradu, a stručni žiri izabraće među njima 4 pobednička startapa koji će otputovati na studijsku posetu Francuskoj.

Kome je namenjen?

Startapima koji žele da istraže nova tržišta i stupe u kontakt sa potencijalnim partnerima.

Prijavi se

Organizator

NTP Beograd

Naučno-tehnološki park Beograd pruža podršku startap timovima i kompanijama, kao i rastućim visokotehnološkim kompanijama u razvoju i komercijalizaciji inovativnih proizvoda i usluga.

Saznaj više