Nazad na događaje

London O’Clock – Poziv startapima za studijsko putovanje i učešće na London Tech Week

NTP Beograd - U svojim aktivnostima da podrži startape iz Srbije na putu internacionalizacije i uvećanja globalne vidljivosti, Naučno-tehnološki park Beograd (NTP Beograd) ovog juna organizuje studijsko startap putovanje u London.

10.06.2024. - 14.06.2024.
Status: AKTIVAN
Prijave su završene!

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

do 08.04.2024.

London O’Clock – Poziv startapima za studijsko putovanje i učešće na London Tech Week

O događaju

Studijsko startap putovanje biće organizovano u junu 2024, za vreme održavanja London Tech Week konferencije. Odabranim startapima biće pokriveni troškovi puta i kotizacije za konferenciju.

Startape očekuje:

  • učešće na London Tech Week konferenciji (koja se ove godine održava od 10-14. juna), uz mogućnost povezivanja sa ekspertima, investitorima i drugim startapima iz globalne startap zajednice
  • uvezivanje sa mentorskim pulom NTP Beograd kojima je London baza u poslovanju – od osnivača, predstavnika VC industrije i eksperata u segmentu business development-a
  • mogućnost da mapiraju specifičnosti i potencijale tržišta Velike Britanije kroz stručnu podršku, i pristup potencijalnim partnerima, kupcima i investitorima na međunarodnom nivou.

Naučno-tehnološki park Beograd ovo putovanje organizuje u okviru aktivnosti na projektu „Tehnopark Srbija 2 – Podsticanje izvoza kroz razvoj parkova“, uz podršku tehnološke Vlade Švajcarske.

Startapi koji ispunjavaju kriterijume navedene u sekciji „Kome je namenjen?“ mogu da se prijave popunjavanjem prijavnog formulara.

Prijava je na engleskom jeziku i sastoji se od kratkog obrasca za prijavu i pitch deck-a startapa – do 15 slajdova po definisanim kategorijama (link do pitcha trebalo bi da bude dodat u prijavni obrazac).

Više informacija o uslovima učešća se na linku.

Kome je namenjen?

  • Startapima koji razvijaju inovativni proizvod (digitalni proizvod/softver, elektronski proizvod/hardver ili fizički proizvod) sa skalabilnim poslovnim modelom i ambicijom da se šire na globalnom nivou
  • U većinskom su srpskom vlasništvu, a najmanje 70% preduzeća je u vlasništvu osnivača (fizičkih lica)
  • Imaju do 50 zaposlenih (mikro ili mala preduzeća)
  • Prošlo je manje od 10 godina od registracije društva sa ograničenom odgovornošću,
  • Ostvaruju prihod od prodaje inovativnih proizvoda koji predstavljaju u prijavi,
  • Prikupili su najmanje 30.000 evra putem eksternog finansiranja (grant, BA ili VC).

Organizator

NTP Beograd

Naučno-tehnološki park Beograd pruža podršku startap timovima i kompanijama, kao i rastućim visokotehnološkim kompanijama u razvoju i komercijalizaciji inovativnih proizvoda i usluga.

Saznaj više