Nazad na događaje

Takmičenje za startape u okviru Resilience and Innovation Summit-a 2024

Ovo je jedinstvena prilika za startape koji razvijaju inovacije u turizmu da dobiju pristup mentorskoj podršci, dodatnom finansrianju i osnaže svoju mrežu potencijalnim partnerima.

06.06.2024. - 07.06.2024.
Hotel Hills, Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Status: AKTIVAN
Prijave su završene!

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

do 06.05.2024.

Takmičenje za startape u okviru Resilience and Innovation Summit-a 2024

O događaju

Predstojeći Resilience and Innovation Summit, predstavlja nezaobilazan događaj za startape u sektoru digitalne inovacije u turizmu, posebno one koji posluju u regionu Jugoistočne Evrope.

U okviru samita se organizije i takmičenje za najbolje startape.

Odabrani timovi će imati jedinstvenu priliku da svoje ideje predstave uživo i budu izloženi investitorima i ključnim liderima industrije, povećavajući svoje izglede za investicije i saradnju.

Pobednici takmičenja mogu očekivati:

  • Pristup personalizovanom mentorstvu sa industrijskim ekspertima.
  • Finansiranje za razvoj svojih inovativnih rešenja.

Pored prednosti koje donosi samo takmičenje, samit je odlično mesto za proširenje profesionalnih mreža i stvaranje veza sa drugim preduzetnicima iz srodnih oblasti.

Ovogodišnji samit pokreće partnerstvo između USAID projekta za razvoj održivog turizma u Bosni i Hercegovini (Turizam), Globalnog saveta za rezilijentnost putovanja i turizma i Travolution.

Više informacija o samitu i takmičenju za startape se mogu naći na zavničnom sajtu.

Kome je namenjen?

Namenjen je startapima usmerenim na turističku tehnologiju i registrovani u regionu Jugoistočne Evrope. Takođe moraju biti registrovani najviše dve godine i da su primili manje od 2 miliona dolara finansiranja.