Nazad na programe

ParkUp!

NTP Beograd - Studentski startap kamp ParkUP! je intenzivan petodnevni program učenja, rada i druženja u Naučno-tehnološkom parku Beograd, sa ciljem da studenti zakorače u startap svet i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startapa.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

17.06.2022. - 03.07.2022.

ParkUp!

O programu

ParkUP! je jedinstveni studentski startap kamp kreiran kao intezivan petodnevni program učenja, rada i druženja tokom kojeg studenti simuliraju razvoj jednog startapa. Cilj je da se upoznaju sa koracima u razvoju inovativnih tehnoloških biznisa,  steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/uoče probleme, formiraju tim.

Predavanja i interaktivne radionice zasnovane su na Lean startup metodologiji, sa akcentom na definisanju problema i rešenja, profila i segmenta kupaca, konkurenciji, tržištu i biznis modelu.

ParkUP! se održava u okviru letnjeg i zimskog semestra.

Za učešće na kampu dovoljna je otvorenost ka novim znanjima. Nije potrebno da studenti imaju oformljen tim ili poslovnu ideju – do nje će doći kroz dinamičan rad na kampu.

Kome je namenjen?

ParkUP! je namenjen studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, zainteresovani za svet startapa, proaktivni, motivisani, sa željom i nastojanjem da upoznaju nove ljude i oprobaju se u timskom radu.

Organizator

NTP Beograd

Naučno-tehnološki park Beograd pruža podršku startap timovima i kompanijama, kao i rastućim visokotehnološkim kompanijama u razvoju i komercijalizaciji inovativnih proizvoda i usluga.

Saznaj više