Nazad na programe

Microsoft for Startups – Founders Hub

Microsoft - Digitalna platforma koja okuplja ljude, znanje i pogodnosti kako bi pomogla u rešavanju izazova sa kojima se susreću startapi.

Status: AKTIVAN

PRIJAVE SU OTVORENE U PERIODU:

16.06.2023. - 16.06.2024.

Program je otvoren tokom cele godine.

Međunarodni
Microsoft for Startups – Founders Hub

O programu

Microsoft for Startups – Founders Hub je digitalna platforma koja ima za cilj da vam pomogne u razvoju vašeg startapa. Putem platforme dobićete besplatan pristup moćnim alatima za razvoj tehnoloških proizvoda i usluga (Microsoft Azure, GitHub Enterprise, Visual Studio), kao i alata za produktivnost, poput Microsoft 365, Power Platform i Dynamics 365.

Možete izgraditi startap sopstvenim tempom uz do 150.000 dolara besplatnim Azure kreditima. Dobićete mentorsko vođstvo od poslovnih lidera i stručnjaka iz tehničkih oblasti. Mreža mentora Microsoft-a vam pruža pristup ekspertskim povratnim informacijama i savetima o različitim temama, uključujući razvoj puteva, proizvodnih planova i drugih aspekata vašeg poslovnog plana.

Na platformi prilagođenim benefitima se pristupa prema vašim trenutnim potrebama. Dodatne benefite otključavate kada ste spremni i kako vaš startap raste. Uz već navedene, Microsoft benefite, startapi u programu dobijaju pristup i Microsoft partnerskim ponudama koje će vam pomoći da se razvijete – OpenAI, LinkedIn, Bubble, Stripe, Miro i mnoge druge, dok će nove ponude da se pojavljuju na kontinuiranoj osnovi.

Pored besplatnih planova podrške, Microsoft for Startups – Founders Hub nudi neograničene 1:1 sesije tehničkog savetovanja kako bi pomogli startapima da preskoče prepreke na svakom nivou.
Tehnička savetovanja:

  • Azure Technical Advisory – početak na Azure platformi, tehnička diskusija nivoa L100 –200
  • Tech Champ – napredovanje na Azure platformi, tehnička diskusija nivoa L300 –400
  • Azure App Consult – personalizovane dubinske tehničke 1:1 sesije koje vode Azure inženjeri. Primeri tema koje se obrađuju: novi projekti, pregled arhitekture, migracije sa konkurentskih platformi, pregled dizajna  i optimizacija
  • FastTrack – razvoj projekta/rešenja ili objavljivanje aplikacije na Marketplace-u
  • ProDirect Technical Account Manager – rešavanje problema, uključujući pitanja o programu, podršku pri greškama na Azure platformi ili pitanja o naplati i ad hoc Azure tehničko vođenje

Kome je namenjen?

Svim zainteresovanim startapima koji su uključeni u razvoj softverskog proizvoda ili usluge koja će biti ključni deo trenutnog ili nameravanog poslovanja.
Softver mora biti u vašem vlasništvu, a ne licenciran.

Prijavi se

Organizator

Microsoft