Nazad na programe

ParkUP!

NTP Beograd - ParkUP! je intenzivan petodnevni program učenja, rada i druženja koji se održava sa ciljem da studenti zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startapa.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

09.06.2023. - 28.06.2023.

ParkUP!

O programu

Naučno-tehnološki park Beograd otvorio je prijave za novi studentski startap kamp – ParkUP!, intezivni program učenja, rada i druženja, namenjen studentima svih fakulteta sa ciljem da steknu osnovna znanja i veštine o tehnološkom preduzetništvu – kako da uoče probleme i prepoznaju poslovne prilike na tržištu, ojačaju timske veštine i koji su koraci u pretvaranju inovativne ideje u uspešan biznis.

Šta vas očekuje?

  • Predavanja i interaktivne radionice – One uvode u tajne kreiranja uspešnog startapa korišćenjem Lean Startup metodologije – sa akcentom na definisanju problema i rešenja, profila i segmenta kupaca, konkurencije, tržišta i biznis modela.
  •  Timski rad – ParkUP! studentima daje mogućnost da postanu deo jednog od 10 multidicsiplinarnih timova i da steknu veštine kako formirati tim i postati lider koji će uticati na promene u društvu.
  • Širenje mreže – Učešćem na programu studenti stiču mogućnost da se upoznaju sa preduzetnicima, startap osnivačima i mentorima koji im mogu preneti značajna iskustva i savete i pomoći u ličnom i profesionalnom razvoju.
  • Javno predstavljanje – Studenti će imati priliku da iskuse kako izgleda jedan Demo Day u startap svetu i koje veštine su potrebne za uspešno predstavljanje startapa.

Nije neophodno da studenti imaju tim ili startap ideju, jer će se do ideje doći zajedno na programu.

Sertifikati o završenom programu će biti dodeljeni svim polaznicima koji budu aktivno učestvovali na ParkUP! programu.

Kome je namenjen?

Studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina koji su:

  • Otvoreni za nova znanja i iskustva
  • Zainteresovani za svet startapa
  • Proaktivni & motivisani
  • Zainteresovani da upoznaju nove ljude i oprobaju se u timskom radu

Organizator

NTP Beograd

Naučno-tehnološki park Beograd pruža podršku startap timovima i kompanijama, kao i rastućim visokotehnološkim kompanijama u razvoju i komercijalizaciji inovativnih proizvoda i usluga.

Saznaj više