Nazad na programe

AIM Startap 2023 takmičenje

NTP Beograd - Naučno-tehnološki park Beograd otvorio prijave za lokalno AIM Startap 2023 takmičenje

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

03.02.2023. - 20.02.2023.

AIM Startap 2023 takmičenje

O programu

Startapi iz Srbije i ove godine imaju priliku da se predstave globalnoj publici i investitorima na međunarodnom investicionom skupu i startap takmičenju AIM 2023 u UAE, od 8. do 10. maja u Abu Dabiju.

Prijave za lokalno AIM Startap 2023 takmičenje, na kome će biti odabrano do 3 startapa iz Srbije za učešće na ovom prestižnom skupu, otvorene su do 20. februara. Lokalnom pobedniku biće obezbeđen direktan plasman u globalno finale AIM Startap 2023 takmičenja, dok će preostala dva startapa dobiti priliku da učestvuju u pitch takmičenju i bore se za kvalifikaciju u veliko finale.

Za sve startape The Annual Investment Meeting je odlična prilika da uvećaju globalnu vidljivost, uspostave nove poslovne kontakte, pristupe novim izvorima kapitala i otvore vrata do novih tržišta.

Kome je namenjen?

Pravo učešća na lokalnom takmičenju imaju startap kompanije sa do 50 zaposlenih, u većinskom srpskom vlasništvu, koje su u dosadašnjem razvoju prikupile finansiranje od najmanje 50.000 EUR i nisu starije od 10 godina. Kriterijumi po kojima će se ocenjivati su: iskustvo i ekspertiza tima, tržište i biznis model, dosadašnji razultati i planovi, pitch deck i značaj učešća na AIM događaju za dalji razvoj startapa.

Organizator

NTP Beograd

Naučno-tehnološki park Beograd pruža podršku startap timovima i kompanijama, kao i rastućim visokotehnološkim kompanijama u razvoju i komercijalizaciji inovativnih proizvoda i usluga.

Saznaj više