Nazad na događaje

The World of Conversational AI

Haos Community Space - Događaj na kojem ćete saznati kako conversational AI tehnologije brzo transformišu način na koji preduzeća komuniciraju sa klijentima i zaposlenima.

25.05.2023.
Kraljice Natalije 11, Haos Community Space
Status: REALIZOVAN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

do 25.05.2023.

The World of Conversational AI

O događaju

Conversational AI tehnologije koriste moć veštačke inteligencije, obrade prirodnog jezika i mašinskog učenja za isporuku inteligentnih robota za ćaskanje koji rešavaju poslovne zadatke u obliku razgovora nalik ljudima.

Kako tehnologije nastavljaju da napreduju, očekuje se da će se pojaviti još inovativnijih slučajeva upotrebe i aplikacija. Što se tiče brojeva, predviđa se da će globalno tržište conversational AI-a rasti za 23,6% godišnje i dostići 41,4 milijarde dolara do 2030.

Događaj će biti podeljen u dva dela: poslovni i tehnološki.

Sergey Shlykov, CEO actum.cx, predstaviće poslovni deo: dati pregled conversational AI tržišta, objasniti šta pametni chatbots znače u praksi i kako izgraditi i proširiti conversational AI poslovanje.

Alexey Kim, MLE actum.cx, će pokriti tehnološke teme: arhitekture za sisteme za dijalog, ciljno orijentisane protiv čavrljanja/LLM bots, mehanizam za upravljanje dijalogom i NLU pipeline, ključne izazove u conversational AI tehnologiji.

Događaj organizuju actum.cx i Haos Community Space.

Haos Community Space je prostor zajednice samo po pozivu za startape, IT profesionalce i kreativce sa globalnim načinom razmišljanja.

Kome je namenjen?

Svima kojima je ova tema interesantna.

Organizator

Haos Community Space