Nazad na događaje

Startup Meetup- „AI powered startups: Oblikovanje budućnosti uz ChatGPT“

Startup Meetup je serija događaja koji su zajedno pokrenuli Garaža, ICT Hub i Inicijativa Digitalna Srbija sa ciljem da se praktično iskustvo i znanje srpskih osnivača podeli sa širom startap zajednicom kod nas.

09.05.2023.
Status: REALIZOVAN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

28.04.2023. - 09.05.2023.

Startup Meetup- „AI powered startups: Oblikovanje budućnosti uz ChatGPT“

O događaju

Na drugom startap meetup-u ulazimo u svet veštačke inteligencije i istražujemo kako ChatGPT i druge AI tehnologije revolucionarizuju nove proizvode i transformišu svet kakav poznajemo. Ova interaktivna sesija namenjena startap founderima i AI entuzijastima kako bi podelili uvide, razmišljanja i dobre prakse, u cilju podsticanja kulture inoviranja i saradnje u zajednici. Luka Aničin, Machine Learning konsultant će podeliti uvide u ključne teme poput:

  • Uvod u ChatGPT i AI u startap ekosistemu: Pregled AI aplikacija i kako one podstiču inovacije u različitim industrijama.
  • Trendovi i prilike: Uvid u najnovija dostignuća u AI i oblastima koje najviše obećavaju za startape.
  • ChatGPT uspešne priče: Primeri iz stvarnog života startap kompanija koje su integrisale ChatGPT i AI u svoje proizvode i usluge, pokazujući uticaj na svoje poslovanje.
  • Prevazilaženje izazova: Strategije za startape za navigaciju u složenom pejzažu implementacije AI, uključujući etička razmatranja, privatnost podataka i regulatorne prepreke.
  • Izgradnja kulture vođene veštačkom inteligencijom: Saveti za negovanje načina razmišljanja o kontinuiranom učenju i eksperimentisanju u okviru vaše kompanije.
  • Umrežavanje i saradnja: Prilika za učesnike da se povežu, podele ideje i stvore potencijalna partnerstva.

Broj mesta je ograničen. Prijave su obavezne.

Kome je namenjen?

Svima kojima je ova tema intersantna i žele da čuju više i povežu se sa startap zajednicom.