Nazad na događaje

FOR THE WIN!

Asocijacija industrije video igara Srbije - SGA - Treće izdanje najveće međunarodne konferencije posvećene razvoju igara u Srbiji.

29.05.2024. - 30.05.2024.
Status: AKTIVAN

PRIJAVE SU OTVORENE U PERIODU:

do 28.05.2024.

FOR THE WIN!

O događaju

Iz godine u godinu, konferencija FOR THE WIN! koja predstavlja „stakeholder/b2b event“ konzistentno se razvija i zaista postaje nova tačka susreta evropske gejming industrije.

Fokus konferencije je pre svega na razmeni znanja i iskustva, i povezivanju svih relevantnih aktera industrije, kao i povezivanju našeg regiona sa evropskim liderima.

Pored predstavnika European Game Developers Federation i Video Games Europe, značajnih evropskih organizacija, na konferenciji će učestvovati istaknuti glavni govornici, veliki broj lidera domaće i regionalne industrije, kao i predstavnici akademskog sektora i donosioci odluka. Među kompanijama koje su uključene u organizaciju događaja i koje će imati svog predstavnika u programu su i Google (Gamecamp), Epic Games i 3 Lateral, Outfit7, kao i brojne druge kompanije i organizacije iz domaćeg i regionalnog eko-sistema video igara.

Pored glavnih programskih linija posvećenih razvoju mobilnih i “core” game developmentu, očekuju vas i inspirativni razgovori budućnosti industrije, različite ideje i praktični saveti za prevazilaženje aktuelne krize na kojoj gejming nije ostao imun, kao i prilika da zakažete besplatne konsultacije sa više od 10 eksperata iz domena IP-a, pravna regulativa, poslovnog razvoja, poreskih rešenja, HR-a i drugih relevantnih oblasti.

Konferencija FOR THE WIN! jedinstvena je po tome što je potpuno besplatna, ali na njoj se može učestvovati isključivo po pozivu organizatora ili nekog od partnera.

Kome je namenjen?

Profesionalcima iz domena gejminga, ali i drugih komplementarnih industrija, akterima startap ekosistema, donosiocima odluka, kao i članovima akademske zajednice i samim studentima (kroz zaseban program pod okriljem platforme Shift2Games).

Prijavi se

Organizator

Asocijacija industrije video igara Srbije - SGA

Voliš video igre i želiš da napraviš svoju, a nisi siguran kako i odakle da kreneš? SGA će ti u tome pomoći.

Saznaj više