Nazad na događaje

Finticipate – Treći godišnji SEE Fintech, otkriva perspektive budućih trendova

Finticipate Vol3 – SEE Fintech Forum ima za cilj da okupi istaknute ličnosti regionalnih i evropskih fintech zajednica i pruži širi uvid u finansijski ekosistem.

31.05.2024.
Mona Plaza Hotel, Cara Uroša 62-64
Status: AKTIVAN

PRIJAVE SU OTVORENE U PERIODU:

do 30.05.2024.

Finticipate – Treći godišnji SEE Fintech, otkriva perspektive budućih trendova

O događaju

Ponovo se održava Finticipate – najrelevantnija regionalna platforma za istraživanje modernih razvoja u fintech industriji i finansijskom sektoru.

Učesnici mogu očekivati prisustvo regulatora, tradicionalnih banaka, neobanki, kripto menjačnica, pružalaca usluga web 3, startapa, platformi za fintech plaćanja, međunarodnih fintech udruženja, finansijskih institucija, BNPL (Buy Now, Pay Later) servisa kao i mnogih drugih kompanija koje se bave fintech delatnošću.

Ove godine, Finticipate ima za cilj da dublje istraži nadolazeće trendove koji će oblikovati budućnost fintech okvira. Od inovativnih tehnologija preko regulatornih promena, forum će pružiti neprocenjive uvide i perspektive o evoluciji industrijske dinamike.

Finticipate je konferencija koju pruža New Angles Consulting posvećena istraživanju najnovijih trendova i inovacija u fintech i finansijskom sektoru. Putem foruma i online sadržaja, Finticipate podstiče saradnju i deljenje znanja među zainteresovanim stranama industrije, doprinoseći evoluciji finansijske tehnologije širom sveta.

Više informacija se mogu naći na zvaničnom sajtu.

Kome je namenjen?

Startapima, bankama, pružaocima web3 usluga i svima koji žele da čuju nešto više o fintech trendovima i upoznaju vodeće regionalne, ali i svetske fintech lidere.

Prijavi se