Nazad na programe

X2.0

X2.0 - X2.0 objavljuje svoj treći otvoreni poziv za HealthTech i BioTech startape.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

04.07.2023. - 05.09.2023.

Međunarodni
X2.0

O programu

Sa ukupnim finansiranjem od 1,5 miliona evra, X2.0 traži deset izuzetnih startapa koji će proći kroz petomesečni program razvoja. Ovaj projekat nudi svakom odabranom startapu 30.000 evra u vaučerima za inovacije, kao i priliku da dobiju usluge skaliranja i mentorstvo sa nekim od preko 100 Impact Builder-a, eksternih pružaoca usluga.

Pored podrške Impact Builders-a, izabrani startapi će imati koristi od saradnje sa perspektivnim korporacijama. Korporacije kao lideri u svojim industrijama aktivno traže talente i inovativna rešenja za ulaganja.

Ovaj otvoreni poziv je orijentisan na startape sa pionirskim rešenjima u oblasti fizičkog i mentalnog zdravlja, uključujući napredak u zdravstvenim strukturama za ljude i životinje. Posebno se podstiču biotehnologije koje direktno doprinose poboljšanju usluga i upravljanju bolestima, kao što su startapi koji nude inovativnu dijagnostiku, uređaje, terapijske usluge ili rešenja za zdravstvene ustanove.

Na ovom linku su dostupne detaljne smernice koje sadrže sve ključne informacije i uslove učešća. Za dalju podršku možete pogledati odeljak sa često postavljenim pitanjima na veb sajtu ili da se obratite direktno putem email-a: info@x2-0.eu

Kome je namenjen?

Startapima, malim i srednjim preduzećima koji se razvijaju i posluju u HealthTech i BioTech industrijama.

Organizator