Nazad na programe

Tech the Bank

Banca Intesa - Tech the Bank je projekat koji Banka Inteza zajedno sa kompanijom VISA pokreće kako bi uz pomoć kreativnosti, inovativnosti i digitalnih alata ubrzala stvaranje banke nove generacije, uz potpuno novo korisničko iskustvo.

Status: AKTIVAN

PRIJAVE SU OTVORENE U PERIODU:

15.03.2022. - 29.04.2022.

Tech the Bank

O programu

Tehnologija i inovacije menjaju i preoblikuju bankarstvo neverovatnom brzinom. Svako mora da donese odluku da li će biti onaj koji predvodi promene ili ih samo prati. Mi u Banka Inteza imamo viziju kako treba da izgleda banka budućnosti, stvorena po meri klijenata. I zato tražimo inovatore i kreativce koji će nam pomoći da je ostvarimo.

Ako imate ideju kako unaprediti naše digitalne usluge, prijavite se na konkurs, osvojite vredne nagrade i budite deo velike transformacije bankarskog sektora.

Da biste učestvovali na konkursu, neophodno je da se registrujete na stranici konkursa, popunite i pošaljete formular koji dobijete u povratnom mejlu ili ga preuzmete sa stranice konkursa i snimite petominutni video predstavljanja (link ka videu treba da navedete u formularu).

U drugom krugu sledi pičing sesija, na kojoj finalisti predstavljaju svoju ideju pred šestočlanom komisijom.

Neki od kriterijuma su: inovativnost pristupa, koliko poslato rešenje u formi videa odgovara na izabranu temu, koliko je ideja razrađena kroz rešenje primenljiva iz perspektive banke, koja je dodatna vrednost u poređenju s konkurencijom na bankarskom tržištu, kvalitet i kreativnost u prezentaciji ideje, itd.

Kao lider digitalne transformacije Banka Inteza zajedno sa kompanijom VISA pokreće konkurs TECH THE BANK kako bi uz pomoć kreativnosti, inovativnosti i digitalnih alata ubrzala stvaranje banke nove generacije, uz potpuno novo korisničko iskustvo.

I zato, pokrenimo zajedno inovacije za bolje bankarsko iskustvo! LET’S TECH THE BANK!

Kome je namenjen?

Namenjen je kreativcima, ljudima sa inovativnim fintech rešenjima i idejama. Konkurs je otvoren isključivo za pojedince, timove i kompanije iz Srbije (državljane Srbije). Jedan učesnik može da predloži jedno ili više rešenja na jednu, dve ili sve tri zadate teme na konkursu.

Prijavi se

Organizator

Banca Intesa

Dobro došli u Banca Intesa svet, koji u Srbiji pažljivo gradimo više od 15 godina. Nastojali smo da u svakoj prilici koristimo svoje potencijale, pre svega znanje, inovativnost, ali i bogato međunarodno iskustvo i tako doprinesemo domaćoj ekonomiji i boljem životu građana.

Saznaj više