Nazad na programe

Tech the Bank

Banca Intesa - Tech the Bank je projekat koji Banka Inteza zajedno sa kompanijom VISA pokreće kako bi uz pomoć kreativnosti, inovativnosti i digitalnih alata ubrzala stvaranje banke nove generacije, uz potpuno novo korisničko iskustvo.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

15.03.2022. - 29.04.2022.

Tech the Bank

O programu

Tehnologija i inovacije menjaju i preoblikuju bankarstvo neverovatnom brzinom. Svako mora da donese odluku da li će biti onaj koji predvodi promene ili ih samo prati. Mi u Banka Inteza imamo viziju kako treba da izgleda banka budućnosti, stvorena po meri klijenata. I zato tražimo inovatore i kreativce koji će nam pomoći da je ostvarimo.

Ako imate ideju kako unaprediti naše digitalne usluge, prijavite se na konkurs, osvojite vredne nagrade i budite deo velike transformacije bankarskog sektora.

Da biste učestvovali na konkursu, neophodno je da se registrujete na stranici konkursa, popunite i pošaljete formular koji dobijete u povratnom mejlu ili ga preuzmete sa stranice konkursa i snimite petominutni video predstavljanja (link ka videu treba da navedete u formularu).

U drugom krugu sledi pičing sesija, na kojoj finalisti predstavljaju svoju ideju pred šestočlanom komisijom.

Neki od kriterijuma su: inovativnost pristupa, koliko poslato rešenje u formi videa odgovara na izabranu temu, koliko je ideja razrađena kroz rešenje primenljiva iz perspektive banke, koja je dodatna vrednost u poređenju s konkurencijom na bankarskom tržištu, kvalitet i kreativnost u prezentaciji ideje, itd.

Kao lider digitalne transformacije Banka Inteza zajedno sa kompanijom VISA pokreće konkurs TECH THE BANK kako bi uz pomoć kreativnosti, inovativnosti i digitalnih alata ubrzala stvaranje banke nove generacije, uz potpuno novo korisničko iskustvo.

I zato, pokrenimo zajedno inovacije za bolje bankarsko iskustvo! LET’S TECH THE BANK!

Kome je namenjen?

Namenjen je kreativcima, ljudima sa inovativnim fintech rešenjima i idejama. Konkurs je otvoren isključivo za pojedince, timove i kompanije iz Srbije (državljane Srbije). Jedan učesnik može da predloži jedno ili više rešenja na jednu, dve ili sve tri zadate teme na konkursu.

Organizator

Banca Intesa

Dobro došli u Banca Intesa svet, koji u Srbiji pažljivo gradimo više od 15 godina. Nastojali smo da u svakoj prilici koristimo svoje potencijale, pre svega znanje, inovativnost, ali i bogato međunarodno iskustvo i tako doprinesemo domaćoj ekonomiji i boljem životu građana.

Saznaj više