Nazad na programe

Startup Shower

Business Intelligence Institute - Projekat pruža preduzetnicima da unaprede svoje poslovne ideje kroz materijalnu i nematerijalnu podršku.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

- 30.12.2023.

Startup Shower

O programu

Business Intelligence Institute raspisuje konkurs za Startup Shower, projekat sa ciljem da transparentnim biranjem i podržavanjem inovativnih ideja podstakne preduzetništvo i inovacije, prvenstveno podržavajući razvoj jednog pravnog lica i/ili poslovne ideje.

Ovo je prilika da vaš projekat dobije:

  • Bespovratnu finansijksu podršku od 1.000.000 dinara
  • Učešće u Startup Shower akademiji
  • Poslovno savetovanje od najuspešnijih eksperata u Srbiji

Prethodni ciklus je doneo pobedu projektu „Outpost“ a korporativni partneri za 2023/2024 su: Insicon, Jaffa, Ekostar pak, Mercator, advokatska kancelarija TSG i Business Intelligence Review.

Sve informacije o konkursu možete pronaći na

Business Intelligence Institute (BII) je stručna konsultantska organizacija koja se fokusira na unapređenje komunikacija, digitalnog marketinga, edukacije i timskog razvoja, pružajući respektabilne usluge zasnovane na znanju i iskustvu.

Kome je namenjen?

Preduzetnicima i kreatorima poslovnih projekata koji žele unaprediti svoje ideje i doprineti inovacijama u poslovanju. Pored toga, projekat je otvoren za sve one koji vide potencijal u svojim idejama da donesu pozitivne promene i reše probleme.

Organizator

Business Intelligence Institute