Nazad na programe

Sales Bootcamp

Inicijativa "Digitalna Srbija" - Želite da naučite kako da uvećate svoj promet do kraja godine? Prijavi se na Sales Bootcamp!

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

17.06.2022. - 26.06.2022.

Sales Bootcamp

O programu

DSI u saradnji sa SwissEP organizuje Sales Bootcamp, koji će se održati uživo i trajaće od 30. juna do 2. jula. Trening će održati ekspert za prodaju ,Patrick Collins. Tokom tri dana, Patrick će sa startapima podeliti  znanja i savete u okviru tema kao što su:

 

  • Kako izgraditi prodajnu strukturu koja može da  skalira (obuka o CRM-u, integracijama, postavljanju ciljeva i izveštavanju) 
  • Kako zaposliti prave ljude po pravom redosledu (obuka o tome koga zaposliti (podrška vs prodaja), koje bi trebalo da budu njihove odgovornosti i kako ih nagraditi
  • Kako izgraditi marketinški pristup koji može da skalira (koje kanale koristiti, koliko često kreirati sadržaj, o čemu izveštavati)
  • Kako izgraditi pristup direktnoj prodaji koji može da skalira(kako koristiti LinkedIn i email za generisanje novog posla)
  • Kako uskladiti sve marketinške i prodajne napore da biste ostvarili najveći uticaj na rast (razvoj  strategije rasta i obezbeđivanje da su svi napori međusobno usklađeni i da svi znaju svoje odgovornosti).

Očekivani rezultat Sales bootcamp-a jeste da startapi izađu sa postavljenim procesima i strukturom koje će odmah moći da primene u svojim strategijama.

Kome je namenjen?

Program je namenjen tech startapima koji su B2B orijentisani i čiji je MRR preko 5,000 EUR. Ukoliko imate manji MRR, ali veliki procenat rasta u poslednjem kvartalu, podelite to sa nama u slučaju da se ne popune svi kapaciteti.

Organizator

Inicijativa "Digitalna Srbija"

Inicijativa „Digitalna Srbija” je nevladina i neprofitna organizacija sa strateškim ciljem razvoja jake, globalno konkurentne digitalne ekonomije u Srbiji.

Saznaj više