Nazad na programe

Labena Ventures ACCELERATOR

Labena Ventures - Labena Ventures je program koji ima za cilj pronalaženje najperspektivnijih inovativnih startapa i kompanija u nastajanju u sferama biotehnologije, farmacije i zdravstva.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

04.12.2023. - 20.02.2024.

Labena Ventures ACCELERATOR

O programu

Labena Ventures nudi struktuiran put ka spremnosti za ulaganje, prikupljanju sredstava, MVP-u, razvoju tehnologije omogućavajući pristup mentorstvu, potencijalnim poslovnim kontaktima i investitorima, kao i pristup zajednici osnivača.

Program Labena Ventures ima za cilj jačanje inovacija i preduzetničkog ekosistema u zemljama Centralne i Istočne Evrope. S tim u vezi, fokus je na pronalaženju, odabiru i promociji startapa koji mogu ponuditi inovativna rešenja na međunarodnom nivou.

PROGRAM:

BOOTCAMP
Jednonedeljno interaktivno iskustvo učenja dizajnirano da se fokusira na specifičnosti inovativnih početnih poduhvata u biotehnološkim, farmaceutskim, zdravstvenim tehnologijama kako bi se omogućilo da startap napravi iskorak na regionalna i evropska tržišta.

ACCELERATION
Tromesečni program koji uključuje blisku interakciju sa preko 100 mentora, partnera i investitora koji će vam pomoći da povećate svoje poslovanje.

DEMO DAN
Na Demo dan startap dobija priliku da proširi svoje poslovne mreže, stvori nova partnerstva, dobije pristup potrebnim tehničkim i finansijskim resursima i još mnogo toga. Tokom Demo dana startapi dobijaju priliku da predstave svoju testiranu ideju ili minimalno održiv proizvod/uslugu za prikupljanje sredstava od investitora.

ALUMNI
Pruža se podrška startapima i kompanijama. U okviru programa Alumni Growth, osnivači učestvuju u ekskluzivnim događajima umrežavanja, dobijaju pristup posebnim ponudama i dobijaju prilagođena predstavljanja.

Kome je namenjen?

Kompanijama i startapima koji posluju u bioinformatici, farmaciji, biomedicinskom inženjerstvu, prehrambenoj industriji, Green Technology, Cleantech, biološkoj bezbednosti hrane, biotehnološkom istraživanju i razvoju, Life Sciences Tech, HealthTech.

Organizator

Labena Ventures