Nazad na programe

European Games Coproduction Market

Asocijacija industrije video igara Srbije - SGA - Alternativni put za sticanje stručnosti i sufinansiranja za video igre kroz šestomesečni program!

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

13.03.2023. - 20.04.2023.

European Games Coproduction Market

O programu

European Games Coproduction Market ima za cilj da podstakne koprodukcijske projekte između nezavisnih studija za igre u Evropi.

Srbija je prvi put od ove godine i zvanično deo ovog programa, svi timovi iz Srbije koji se uklapaju u propozicije programa mogu da se prijave za učešće i iskoriste pogodnosti ovog programa, uz mogućnost da na kraju programa pronađu koproducente za svoje projekte ili da budu koproducenti za IP – ovde su i studijski projekti iz drugih evropskih zemalja.

Šta možete dobiti učešćem u programu:

Bolji kvalitet – pronađite talente iz drugog studija koji pokrivaju vaše slabosti da biste poboljšali kvalitet vašeg projekta i/ili prenesite vaše veštine u projekat drugog studija koji vas pokreće.
Bolje prilagođeno tržištu – upoznajte ljude iz druge kulture i naučite kako da dođete do tržišta koja još ne razumete. Povećajte vašu konkurentnost.
Bolje finansiranje – pristupite i prijavite se sa svojim koproducentom za više javnih sredstava sa jačim i atraktivnijim projektom.
Bolja pregovaračka pozicija – podignite vašu kompaniju na viši nivo, izgradite svoju mrežu, diverzifikujte i steknite više iskustva. Sve kako bi se što bolje privukli izdavači.

 Učešće za ljude iz Srbije je 100% besplatno zahvaljujući uključivanju SGA u ovaj evropski program, kao i podršci superklastera Creative Tech Serbia.

Kome je namenjen?

Svima koji se bave produkcijom za video igre.

Organizator

Asocijacija industrije video igara Srbije - SGA

Voliš video igre i želiš da napraviš svoju, a nisi siguran kako i odakle da kreneš? SGA će ti u tome pomoći.

Saznaj više