Nazad na programe

EmpoWomen: Prilika za preduzetnice u Deep-Tech sektoru

Nudi preduzetnicama u deep-tech sektoru šansu za finansijsku podršku, akceleracione usluge i vidljivost na tržištima EU, sa ciljem unapređenja inovacija i raznolikosti u startap ekosistemu.

Status: AKTIVAN

PRIJAVE SU OTVORENE U PERIODU:

08.01.2024. - 08.03.2024.

Međunarodni
EmpoWomen: Prilika za preduzetnice u Deep-Tech sektoru

O programu

EmpoWomen, inovativan program namenjen preduzetnicama u deep-tech sektoru, poziva predstavnice ovog sektora da se prijave na prvi otvoreni poziv. Ovaj jedinstveni program pruža podršku ženama koje vode startape u ranoj fazi u Evropi.

Šta program nudi:

Bespovratna finansijska sredstva: Učesnice imaju šansu da osiguraju do 60.000 evra bespovratnih sredstava, sa ciljem podsticanja rasta i razvoja njihovih startapa.

Akceleracione usluge i program pripreme za investicije: Obezbeđen je pristup akceleracionim uslugama i sveobuhvatnom programu pripreme za investicije, sa ciljem opremanja učesnica neophodnim veštinama i znanjem za privlačenje potencijalnih investitora.

Promocija brendova na tržištima EU: Program omogućava značajnu vidljivost na tržištima Evropske Unije, pomažući startapima da dopru do šire publike i potencijalnih klijenata.

Prijavite se putem OVOG linka i istražite kako EmpoWomen može pomoći vašem startapu. Za detaljne informacije o procesu prijave, pogledajte Vodič za podnosioce prijava.

Kome je namenjen?

Ženama koje vode startape u ranoj fazi razvoja u deep-tech sektoru, fokusirajući se na one u Evropi.

Prijavi se