Nazad na programe

EBRD Star Venture program

European Bank for Reconstruction and Development - Program je osmišljen tako da identifikuje i pomogne brzorastućim startapima visokog potencijala i da mobiliše svetski priznatu ekspertizu kako bi se taj potencijal razvijao i kako bi se pomoglo da brzo porastu.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

27.03.2023. - 16.04.2023.

EBRD Star Venture program

O programu

Prve četiri generacije startap šampiona Zapadnog Balkana su uspešno prošle kroz scaling program, koji nudi radionice biznis dijagnostike koje se sprovode sa Cambridge University Institute for Manufacturing, učešće u mentorskoj platformi i saradnju sa ozbiljnim poslovnim liderima iz najrazvijenijih tržišta, projekte sa lokalnim i međunarodnim ekspertima, podršku u fundraising-u i povezivanje sa različitim zainteresovanim stranama.

Ključne koristi koje startapi prepoznaju u učešću u programu se odnose na internacionalizaciju njihovog poslovanja, dobijanje konkretne i direktne podrške u razvoju biznisa i pripreme za investiciju, kao i umrežavanju sa svetski priznatim ekspertskim i investicionim krugovima.

Kome je namenjen?

Startapima koji imaju dokazano inovativno rešenje zasnovano na tehnologiji ili inovativni poslovni model, veliku tržišnu priliku, snažnu konkurentsku prednost i značajno povećanje prihoda u roku od 3 godine poslovanja.

Organizator

European Bank for Reconstruction and Development