Nazad na programe

Business Blueprint Bootcamp: From Strategy to Global Expansion

Inicijativa "Digitalna Srbija" - Četvorodnevni intenzivan program koji je fokusiran na razvoj strategije, ključnih pokazatelja performansi, value proposition-a i globalnog rasta startapa.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

01.11.2023. - 16.11.2023.

Business Blueprint Bootcamp: From Strategy to Global Expansion

O programu

Business Blueprint Bootcamp: From Strategy to Global Expansion organizuje Inicijativa „Digitalna Srbija“ u saradnji sa SwissEP.

Učešćem na Bootcamp-u, učesnici će imati priliku da uče od Helen Vasilevski koja će svoje višedecenijsko iskustvo u globalnim kompanijama deliti kroz stručna predavanja, interaktivne radionice i mentorske 1:1 sesije.

Tokom četiri intenzivna dana, učesnici će imati priliku da se upoznaju sa ključnim temama:

 • 20.11. The big picture/Strategy
  Kako poslovni model, izlazna strategija i struktura kompanije utiču na kreiranje KPIs. Razmatranje razlika u prodaji modela D2C/B2C u odnosu na B2B, vladine organizacije i druge sektore.
 • 21.11. Monet & Math
  Detaljan razvoj KPIs putem poslovnog modela, dizajna organizacije i kanala poslovanja.

 • 22.11. Beyond Product/Commercialization
  Izgradnja value proposition-a, strategije do sticanja klijenata, rasta organizacije (kako izgraditi kompaniju od 10 do 30 ili 40 ljudi i kako strukturirati njihovu viziju i misiju usklađenu sa proizvodom).
 • 23.11. Going Global 
  Definisanje strategije, ključnih pitanja i proces odabira za postizanje najvećeg uticaja i najveće operativne efikasnosti.

Prijave su obavezne. Biće odabrani startapi koji ispunjavaju kriterijume i koji mogu da steknu najveću vrednost učešćem na Bootcamp-u.

Kome je namenjen?

Startapima koji se nalaze u ranoj fazi i imaju proizvod, ali ne i poslovni model ili plan komercijalizacije.
Startapima koji imaju proizvod na tržištu, ostvaruju prihode i žele da postave odgovarajuće KPIs kako bi podstakli rast.

Organizator

Inicijativa "Digitalna Srbija"

Inicijativa „Digitalna Srbija” je nevladina i neprofitna organizacija sa strateškim ciljem razvoja jake, globalno konkurentne digitalne ekonomije u Srbiji.

Saznaj više