Nazad na programe

BASF Innovation Hub 2023

Regionalni pitch događaj organizovan od strane svetske hemijske kompanije BASF, nagrada za pobednika takmičenja je 5 000 evra.

Status: AKTIVAN

PRIJAVE SU OTVORENE U PERIODU:

30.05.2023. - 29.09.2023.

BASF Innovation Hub 2023

O programu

BASF Innovation Hub 2023, sa svojim fokusom na Envision 2050, okrenut je ka perspektivnim rešenjima za zelenu i digitalnu tranziciju i pokriva teme čiste energije, cirkularne ekonomije i strategiju „od farme do viljuške”.

Okrenut je ka individualnim inovatorima i startapima nezavisno od nivoa razvoja (od samog koncepta do skaliranja). Učešće je besplatno, a jedini uslov za prijavu je da učesnici imaju više od 18 godina.

BASF Innovation Hub 2023 spaja učesnike iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Češke, Grčke, Mađarske, Rumunije, Srbije, Slovačke i Slovenije, kroz 3 klastera.

Članovi žirija određenih za svaki lokalni klaster biraju top 5 učesnika koji će dobiti priliku da prezentuju svoje ideje uživo na događajima u novembru 2023. Na osnovu postojećih klastera, dalje učešće je strukturisano kroz 3 live-stream događaja (učesnici iz svake države su deo jednog od tri lokalna klastera*), krunisanih jednim Grand Finale događajem, na kome se sreću svi lokalni pobednici.

Događaji uživo su organizovani u formi hibridnog događaja – koordinacija se vrši iz studija, sa voditeljem, prenosi uživo na zvaničnom Youtube kanalu i sa učesnicima koji se uključuju putem Zoom-a.

Kome je namenjen?

Startapima koji rade u Cleantech, Circularity i Farm to Fork industrijama.

Prijavi se