Nazad na programe

BASF Innovation Hub 2022

BASF - Spremni za inovacije? BASF te podržava!

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

01.07.2022. - 16.09.2022.

BASF Innovation Hub 2022

O programu

Hemijska kompanija BASF odlučila da i ove godine podrži startape i inovatore, bez obzira na postojeći nivo razvijenosti njihove ideje, kroz seriju pitch događaja, uključujući i brilijante umove iz Srbije, kako bi i na taj način adresirala ključne ekološke izazove današnjice, odnosno potrebu da se na njih odgovori.

Ove godine u fokusu BASF Innovation Hub 2022je koncept obnovljivih izvora energije – Renewables, dok teme obuhvataju:

  1. čistu energiju
  2. pametni transport i
  3. deo strategije održive poljoprivrede – od farme do viljuške.

Zemlje učesnice pored Srbije su i Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Grčka, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Rumunija, Hrvatska i Češka Republika, organizovane kroz seriju lokalnih i krunisane Grand Finale događajem, na kome će pobednička rešenja lokalnih takmičenja dobiti priliku da još jednom predstave svoje ideje. Ukupan nagradni fond je 20.000 EUR.

Kome je namenjen?

Pojedincima, startapima i timovima koji su u fazi koncepta a dolaze iz zemalja: Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Češka, Grčka, Mađarska, Rumunija, Srbija, Slovačka i Slovenija, starosti 18+ godina.

Organizator

BASF

Mi stvaramo hemiju za održivu budućnost. Kombinujemo ekonomski uspeh sa zaštitom životne sredine i društvenom odgovornošću. Približno 110.000 zaposlenih u BASF grupi doprinosi uspehu naših klijenata u skoro svim sektorima i u skoro svakoj državi na svetu. Naš portfolio organizovan je u šest segmenata: hemikalije, materijali, industrijska rešenja, površinske tehnologije, ishrana i nega i rešenja za poljoprivredu. Kompanija BASF je tokom 2020. godine ostvarila prodaju u vrednosti od oko 59 milijarde evra.

Saznaj više