Nazad na programe

Artificial Intelligence Business Incubator

dpixel - Inkubacioni program u oblasti primene veštačke inteligencije u finansijama.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

19.06.2023. - 30.06.2023.

Artificial Intelligence Business Incubator

O programu

Artificial Intelligence Business Incubator je međunarodni inkubacioni program koji promoviše Sella, a sprovodi ga Venture Incubator dpixel sa podrškom Fintech District-a.
Ovaj program ima za cilj da pomogne u početnoj fazi (pre-seed) formalnih i neformalnih timova, kao što su startapi, istraživači, preduzetnički timovi, univerzitetski spin-offs, kompanije i najinovativniji projekti u oblasti primene veštačke inteligencije u finansijama.

Pored inkubacionog procesa, sa jedan-na-jedan mentorskim ciklusom i masterclasses za validaciju i konsolidaciju poslovanja, pružiće se prilika za razvoj izabranih projekata unutar Banca Sella i zajedno sa kompanijama koje najviše odgovaraju identifikovanim rešenjima, pružajući inovativne alate i mrežu u cilju povećanja tržišnih mogućnosti.

Program takođe omogućava pristup veštinama i podršku profesionalaca, preduzetnika i osnivača koji pripadaju Fintech District-u, otvorenom ekosistemu koji promoviše i vodi inovacije u italijanskoj fintech zajednici.

Program će podržavati internacionalne projekte, zvanični jezik programa je engleski. Sesije i laboratorije će se održavati kako u online, tako i u offline formatu.

Kome je namenjen?

Formalnim i neformalnim timovima u početnoj fazi razvoja.

Organizator

dpixel