Swiss EP

Ako si u potrazi za mentorima i potrebna ti je podrška eksperata u svom razvojnom putu, Swiss EP je organizacija kojoj možeš da se obratiš.

O nama

Švajcarski preduzetnički program Swiss EP (Swiss Entrepreneurship Program) pomaže razvoj startap i preduzetničkog ekosistema kroz neposredan rad sa startap timovima i startap kompanijama, ali i kroz pomoć organizacijama koje podržavaju startape. Tim Swiss EP pomaže da  prevaziđu i reše probleme tako što strane stručnjake iz različitih oblasti stavljaju na raspolaganje organizacijama i startapima. Eksperti sa kojima rade imaju znanje i iskustvo iz  marketinga, prodaje, razvoja biznisa, patentnog prava, različitih tipova investiranja i drugih polja.

Kroz radionice, mentorstvo ili konsultacije Swiss EP pomaže startapima i organizacijama da usvoje nove procese, prevaziđu izazove sa kojima se trenutno suočavaju i unaprede svoje poslovanje. Cilj programa je da na različite načine podrži preduzetnike i osnaži kapacitete lokalnog startap ekosistema.

Usluge

  • Ko-organizacija programa sa određenom tematikom (Sales Scale-up Program, Content Marketing Program, Next Level Demos, Investment Readiness Program for Female Founders)
  • Mentorstvo za organizacije i startape
  • Konsultacije sa ekspertima