Inovacioni biznis centar Zlatibor

Inovacioni biznis centar predstavlja savremeni coworking prostor, startap hub smešten u centru Zlatibora, posvećen razvoju startap zajednice.

Inovacioni biznis centar Zlatibor osnovala je opština Čajetina, u saradnji sa državnim institucijama, u cilju formiranja jedinstvenog inkubatora za podsticanje inovativnih, naučnih, preduzetničkih i privrednih kapaciteta opštine.

Savremeno opremljen i u samom srcu Zlatibora, Inovacioni biznis centar nudi spoj modernog i klasičnog, inovacije i tradicije, poslovnog i rekreativnog. Posetioci imaju mogućnost korišćenja besplatnog parkinga i trim staze u blizini, kao i usluge smeštaja, pozorišta, bioskopa, biblioteke i galerije, koji se nalaze u istom objektu.

Budućnost privrede jesu mala preduzeća. Najčešći vid pokretanja malih preduzeća jesu startapi, koji kroz inovativni pristup poslu umeju da tržištu ponude nešto sasvim novo. Danas u tehnološkoj eri napretka svaka informacija je bitna, tako da je bitno pronaći pravo mesto za razmenu i sticanje iskustva. Inovacioni biznis centar Zlatibor je veliki broj startapa i malih preduzeća prepoznalo kao idealanog partnera za pokretanje i dalji razvoj svog poslovanja.