GameBiz Consulting

Finansijsko, poslovno i razvojno savetovanje namenjeno IT startapima, sa fokusom na optimizaciju troškova i podršku u rastu.

GameBiz Consulting je specijalizovana konsultantska firma posvećena pružanju širokog spektra usluga timovima koji se bave razvojem video igara, kao i IT startapima. GameBiz Consulting ima dugogodišnje iskustvo u ovim industrijama koje ih je upoznalo sa izazovima sa kojima se suočavaju mlade kompanije. Misija je da pruže stručno vođenje i podršku kako bi osigurali stabilnost i rast poslovanja.

Pored poznavanja IT industrije, GameBiz tim stručnjaka ima bogato iskustvo u finansijskom planiranju, upravljanju budžetima, analizi troškova, optimizaciji resursa i poreskom savetovanju. Stoga mogu da pomognu timovima koji tek počinju sa razvojem ili su u fazi rasta da ostvare profit, smanje rizike i donesu informisane odluke koje će osigurati dugoročni uspeh njihovih projekata.

Pored finansijskog menadžmenta, pružaju i usluge poreskog savetovanja sa ciljem da pomognu startapima u navigaciji kroz kompleksne poreske regulative i obaveze. Rade na osiguranju da startap ispunjava sve poreske obaveze, dok istovremeno koristi sve dostupne poreske olakšice i podsticaje.