Назад на програме

Стартап академија: „ОнаЖена, Она може све!“

Програм нуди интензивну обуку у областима менаџмента, рачуноводства и маркетинга. Предавања су онлајн и учешће је бесплатно.

Статус: РЕАЛИЗОВАН/ЗАТВОРЕН

ПРИЈАВЕ СУ БИЛЕ ОТВОРЕНЕ У ПЕРИОДУ:

- 27.04.2024.

Стартап академија: „ОнаЖена, Она може све!“

О програму

Стартап академија за жене предузетнице нуди јединствену прилику за унапређивање пословних вештина и проширивање мреже контаката.

Пројекат „Оснажена, она може све!“ се реализује уз подршку Покрајинског секретаријата за привреду и туризам и намењен је како постојећим предузетницама, тако и онима које су на прагу уласка у свет бизниса.

Шта учеснице могу очекивати?

  • Едукација и развој: Академија траје два месеца, током којих ће кроз низ онлајн предавања и интерактивних радионица стицати знања неопходна за покретање и успешно вођење бизниса.
  • Модули обуке обухватају теме као што су разрада пословне идеје, законски оквири, менаџмент, рачуноводство, продаја и маркетинг.
  • Стручни предавачи: Обуке држе искусни предавачи као што су др Индира Попадић, Александра Ђуровић, Оливера Перишић и Јадранка Малетин.

Структура и трајање програма:

  • Свечано отварање ће се одржати у ректорату Универзитета у Новом Саду, а програм обухвата укупно осам сусрета укључујући и свечану доделу диплома.
  • Предавања ће се одвијати путем Zoom платфомре уторком и четвртком од 20 до 22 сата.

Како се пријавити?

Академија је потпуно бесплатна, али је број места ограничен, што захтева обавезну пријаву. Пријаве су отворене док се попуне места.

За више детаља и пријаву, посетите званичну страницу.

Коме је намењен?

Академија је намењена постојећим и будућим предузетницама на територији АП Војводине.