Назад на догађаје

Стартап викенд у Чачку

Два дана интезивног програма намењеног младима за стицање знања и вештине које се користе у развоју технолошких стартап компанија.

20.04.2024. - 21.04.2024.
Статус: РЕАЛИЗОВАН

ПРИЈАВЕ СУ БИЛЕ ОТВОРЕНЕ У ПЕРИОДУ:

до 18.04.2024.

Стартап викенд у Чачку

О догађају

Стартап викенд је прилика да млади стекну релеватна знања и вештине како би развили своју технолошку стартап компанију. Ово је догађај који је намењен развијању личних вештина, стицању нових познанства и представљању својих идеја стручњацима.

Догађај омогућава да се млади боље упознају са темом како то изгледа када се ствара један стартап и шта све он обухвата. Који су кораци у процесу стварања једног производа, како се одређује тржиште и откривају корисници до тога како презентовати ту идеју.

У току два дана трајања програма, учесници ће проћи кроз предавања и радионице из области:

  • Предузетништва и стартапа,
  • Рада у тиму и решавање реалних проблема,
  • Менторски програм са стручњацима из различитих области,
  • Презентовање и евалуација пословних идеја и модела.

Најбољи тимови добиће могућност наставка менторске подршке за развој својих иновативних идеја и припреме за програме подршке на којима могу добити бесповратна средства за оснивање стартап компаније.

Ово издање Стартап викенда у Чачку организују Иновациони инкубатор Факултета техничких наука у Чачку у сарадњи са Научно технолошким парком Чачак, Министарством науке, технолошког развоја и иновација, и партнерским организацијама: Иницијатива „Дигитална Србија“, ICT Hub, PwC, 3oHills, Гаража by Tenderly и Предузми идеју, USAID Србија.

Коме је намењен?

Програм је намењен свим младима, старости од 18 до 30 година, из Чачка и околине заинтересованим да стекну практична знања и искуства неопходна за покретање стартапа.