Назад на догађаје

Innovation Storytelling and how to approach PR

НТП Београд - Догађај је намењен дефинисању go-to-media наратива који помаже стартапима у изградњи PR стратегије, успостављању и одржавању позитивног односа са јавношћу, управљању репутацијом и кризним ситуацијама. 

08.11.2023.
Вељка Дугошевића 54, НТП Београд
Статус: РЕАЛИЗОВАН

ПРИЈАВЕ СУ БИЛЕ ОТВОРЕНЕ У ПЕРИОДУ:

31.10.2023. - 07.11.2023.

Innovation Storytelling and how to approach PR

О догађају

Научно-технолошки парк Београд организује радионицу на тему PR-а и storytellinga за стартапе, коју ће водити Eugen Stamm, стартап новинар из европског фонда Verve Ventures.

  • Како испричати причу о стартапу, производу или услузи на атрактиван, свима пријемчљив начин?
  • Како да се привуче пажња медија, успостави и одржи однос са њима?
  • Зашто је потребно имати добар PR?

Одговоре на ова питања и многа друга можете сазнати доласком на предавање.

Предавање се фокусира на развијање вештина комуницирања са медијима и јавностима, грађење односа са новинарима и креирање go-to-media наратива тј, атрактивних прича о стартапу, производима/услугама.

Eugen Stamm има више од 15 година новинарског искуства у покривању тема у области развоја иновација и инвестирања у технолошке стартапе. Радио је за Neue Zurcher Zeitung, најугледније швајцарске новине. Verve Ventures се придружио 2018. године и израдио стратегију садржаја са фокусом на интервјуе са предузетницима из портфолија. Направио је и неколико инвестиција у стартапе, имао је неколико exit-а и био је члан одбора швајцарског fintech стартапа.

Предавање се организује уз подршку Владе Швајцарске, у оквиру пројекта „Технопарк Србија 2 – Подстицање извоза кроз развој технолошких паркова“.

Коме је намењен?

Свим стартапима који желе да унапреде PR и storytelling.

Организатор

НТП Београд

Научно-технолошки парк Београд пружа подршку стартап тимовима и компанијама, као и растућим високотехнолошким компанијама у развоју и комерцијализацији иновативних производа и услуга.

Сазнај више