Назад на догађаје

Founder Hotseat: Pitch Your Startup to Belgrade Investors & Advisors

Founder Institute Srbija - Догађај на коме можете презентовати вашу стартап идеју и добити пуно корисних повратних информација.

28.08.2023.
Булевар Зорана Ђинђића 48в
Статус: РЕАЛИЗОВАН

ПРИЈАВЕ СУ БИЛЕ ОТВОРЕНЕ У ПЕРИОДУ:

до 28.08.2023.

Founder Hotseat: Pitch Your Startup to Belgrade Investors & Advisors

О догађају

Founder Institute Serbia, у сарадњи са Фондом за иновациону делатност Републике Србије и OTP банком Србије, организује pitch догађај у просторијама OTP банке (Булевар Зорана Ђинђића 48в).

На догађај су позвани сви који желе да добију директан, искрен и користан feedback на pitch и структуру представљања пословне прилике. Како је квалитетан pitch један од најзначајнијих фактора за успешан развој стартапа, константан рад на њему је предуслов за успешно представљање пословања, преговоре са инвеститорима и комуникацију са циљним групама.

Организатори догађаја ће на лицу места бирати заинтересоване појединце из публике, који ће добити прилику да се представе и прикупе корисне савете за боље структуирање pitch-а. Посетиоци догађаја који не желе да представе пословну прилику коју развијају, добродошли су да се придруже и испрате смернице експерата за успешан и квалитетан pitch!

Поред тога, на догађају ће бити представљен нови фонд – Pulsar VC, као и тренутно отворени програми Фонда за иновациону делатност. У сусрет другој генерацији FI Serbia акцелератор програма, која своје FI путовање започиње на јесен, OTP банка најавила је подршку у виду новчане награде за једног одабраног финалисту програма. То је само један од бенефита учешћа у FI Serbia програму, јер финалисте очекује много других награда, а о томе ће посетиоци моћи сазнати више на самом догађају.

Коме је намењен?

Свима који имају стартап у раној фази и желе стручне повратне информације од водећих предузетника, као и онима који имају идеју за стартап или технолошку компанију.

Организатор

Founder Institute Srbija

Founder Institute Србија је огранак највећег глобалног акцелератор програма фокусираног на пружање подршке стартапима у раним фазама развоја.

Сазнај више