Nazad na programe

TECH4HEALTH hakaton

ICT Hub - Inovirajmo zajedno – za bolju brigu o ljudskom zdravlju!

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

15.08.2022. - 09.09.2022.

TECH4HEALTH hakaton

O programu

TECH4HEALTH hakaton predstavlja jedinstvenu priliku za timove da u roku od 48 sati osmisle predlog rešenja koje će odgovoriti na postavljeni izazov – Kako da digitalizujemo kućnu apoteku.

Koliko je briga o ljudskom zdravlju značajna kao element društvenog života, najbolje govori trenutak u kom se nalazimo, gde smo svi postali svesni važnosti pravljenja dobrih i brzih rešenja koja nužno zahtevaju saradnju.

STADA GIS Srbija i ICT Hub pozivaju timove i startape da se prijave i osmisle inovativna rešenja kojima se može unaprediti briga o zdravlju svakog pojedinca.

Hakaton će se održati od 16. do 18. septembra 2022. godina u prostorijama ICT Hub-a. 

Tokom samog hakatona, učesnicima će biti na raspolaganju mentorska podrška stručnjaka, dok će članovi žirija biti predstavnici menadžmenta kompanija STADA i ICT Hub. Pored novčanog nagradnog fonda od 3000 eur, za najbolji tim biće obezbeđena poseta globalnom sedištu kompanije STADA u Nemačkoj, dok drugoplasirani tim očekuje nagrada od 2500 eur.

Kome je namenjen?

Poziv je namenjen tehnološkim kompanijama, timovima i startapima koji razvijaju svoje digitalne proizvode i usluge, a na takmičenju mogu učestvovati timovi do 5 članova spremnih da sami osmisle i razviju svoja predložena rešenja. 

Hakaton je namenjen timovima koji su iskusni u razvijanju kreativnih digitalnih rešenja ili su zainteresovani da se u tome oprobaju. Onima koji se već bave ili su zainteresovani da se bave digitalizacijom farmaceutskih proizvoda i usluga, i žele da svoja rešenja i ideje predstave tržištu. Takođe, timovima koji imaju iskustvo u zajedničkom radu na projektima i/ili sličnim aktivnostima.

Organizator

ICT Hub

U ICT Hub-u otključavamo potencijal ljudi i kompanija da stvore promenu za koju verujemo da je svetu potrebna. Od 2014. okupljamo pojedince, startape, mala i srednja preduzeća, kompanije i druge organizacije i služimo kao partneri u njihovim misijama. Brzo smo izrasli u jednog od ključnih igrača u lokalnom i regionalnom ekosistemu inovacija. Danas, četiri ključna segmenta usluga ICT Hub-a su: konsalting za inovacije, osmišljavanje, razvoj i implementacija projekata finansiranih od strane donatora, ulaganja u startape u ranoj fazi razvoja i pružanje rešenja za rad i događaje.

Saznaj više