Nazad na programe

Start Me Up program – Meet, connect & collaborate!

ICT Hub - “Start Me Up” podrazumeva seriju događaja koji će se održati 02. novembra, 22. novembra i 13. decembra.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

12.10.2022. - 12.12.2022.

Start Me Up program – Meet, connect & collaborate!

O programu

Ove jeseni ICT Hub organizuje seriju edukativnih i matčmaking događaja pod nazivom “Start Me Up” namenjenih domaćim korporacijama i startapima. Saradnja korporacija i startapa u cilju ubrzanja inovacija za obe strane i građenja bolje vrednosti za krajnje korisnike je tema popularna globalno, ali i na našem tržištu godinama unazad. Primeri dobrih praksi već postoje, kao i brojne naučene lekcije koje želimo da podelimo sa vama, ali i napravimo mesto na kom možete da upoznate i povežete se sa relevantnim partnerima i to pre svega na strukturiran način.

“Start Me Up” podrazumeva seriju događaja koji će se održati 02. novembra, 22. novembra i 13. decembra od 16 do 19 časova u prostorijama ICT Hub-a.

 

Svaki od događaja podrazumevaće tri celine. Prvi deo događaja će biti posvećen učenju i razmeni iskustava na kom će naši gosti iz korporativnog i startap sveta podeliti svoja iskustva o uspostavljenim saradnjama i odgovoriti na vaša pitanja. Drugi deo događaja će biti posvećen povezivanju i upoznavanju učesnika koji će biti organizovan kroz seriju brzih sastanaka (speed dating). Treći deo događaja će biti realizovan kroz unconference format, a nakon toga vas očekuje i neformalno druženje svih učesnika.

Učešće na svim događajima je besplatno, možete se prijaviti na bilo koji ili na sva tri događaja, ali je potrebno da potvrdite svoj dolazak i učešće.

“Start Me Up”  događaji se realizuju u okviru projekta “Osnaživanje inovacionog ekosistema u Srbiji kroz uspostavljanje jače saradnje između korporacija i startapa” Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj. Važnost ovih događaja je prepoznata i podržana i od strane našeg višegodišnjeg partnera OTP Banka Srbija.

Kome je namenjen?

Ukoliko ste startap, na ovim događajima ćete imati priliku da upoznate domaće korporacije koje sarađuju ili žele da sarađuju sa startapima, mehanizme na koje to čine, čujete iskustva koja su oblikovala neke od uspešnih saradnji u praksi, upoznate njihove predstavnike i povežete se za potencijalne prilike za saradnju.

Ukoliko ste korporacija, ovo je mesto za vas gde ćete imati priliku da upoznate domaće startape u različitim fazama razvoja, koji imaju rešenja namenjena kako biznisima, tako i vašim krajnjim korisnicima, upoznate se sa njihovim ponudama, potrebama za saradnju sa velikim poslovnim sistemima i zajednički identifikujete potencijalne sinergetske efekte koje možete da ostvarite.

Organizator

ICT Hub

U ICT Hub-u otključavamo potencijal ljudi i kompanija da stvore promenu za koju verujemo da je svetu potrebna. Od 2014. okupljamo pojedince, startape, mala i srednja preduzeća, kompanije i druge organizacije i služimo kao partneri u njihovim misijama. Brzo smo izrasli u jednog od ključnih igrača u lokalnom i regionalnom ekosistemu inovacija. Danas, četiri ključna segmenta usluga ICT Hub-a su: konsalting za inovacije, osmišljavanje, razvoj i implementacija projekata finansiranih od strane donatora, ulaganja u startape u ranoj fazi razvoja i pružanje rešenja za rad i događaje.