Nazad na programe

Sber 500 IT akcelerator

SBER 500 - Jedinstveni program zasnovan na sinergiji preduzetničke kulture i iskustva stranih fondova preduzetničkog kapitala

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

01.02.2023. - 14.02.2023.

Sber 500 IT akcelerator

O programu

Sber pokreće novi talas međunarodnog akceleratora Sber500 za tehnološke preduzetnike. Iskusni mentori i međunarodni stručnjaci sa jakim iskustvom i iskustvom u globalnom umrežavanju će voditi sve faze programa.

Planirano je da program traje šest nedelja. Međunarodni stručnjaci će voditi dijagnostiku vašeg poslovanja, dati prilagođene preporuke kako da ga ubrzate i podeliće svoje uvide u uspešan razvoj i pozicioniranje sličnih projekata na drugim međunarodnim tržištima. Demo dan će se održati u proleće 2023. godine, gde će najuspešniji  dobiti investicije i priliku da pilotiraju svoje projekte u Sberu i partnerskim korporacijama; sa njima će biti potpisani dugoročni ugovori na osnovu rezultata pilota.

Kome je namenjen?

Projekti koji nude rešenja u bilo kojoj od 20 tehnoloških oblasti mogu da učestvuju u akceleratoru, uključujući: advertising and marketing, geotargeting and mapping, logistics, computer vision, telemedicine, web 3.0 services, cybersecurity i drugo.

Projekti koji uključuju AI tehnologije i metaverse i DeFi rešenja dobiće dodatnu mentorsku podršku i priliku da svoja rešenja ugrade u Sber proizvode.

 

Organizator

SBER 500