Nazad na programe

Rubik Garage

Osnivači startapa u ranoj fazi ili na nivou MVP-a koji žele da se prošire na novo tržište CEE, povećaju investicije ili dostignu periodični mesečni prihod (MRR) od 2000 evra, pozvani su da se pridruže akceleratoru Rubik Garage.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

14.02.2023. - 05.03.2023.

Rubik Garage

O programu

Rubik Garage akcelerator je tromesečni hibridni program koji se sastoji od oflajn kampova za obuku, onlajn radionica, 1:1 mentorskih sesija, sesija Upoznaj investitore i pogodnosti u vrednosti od preko 150.000 evra. Program je besplatan i bez kapitala, i zahteva puno učešće odabranih osnivača u svakoj fazi programa.
Najaktivniji timovi sa najvećim potencijalom za povećanje investicija u narednih 6-12 meseci biće odabrani u narednom Programu Investment Readiness. Oni će prisustvovati ekskluzivnim radionicama fokusiranim na ključne aspekte procesa prikupljanja sredstava, uključujući metode za procenu pokretanja u ranoj fazi, strategije i ključne metrike na koje treba obratiti pažnju prilikom prikupljanja investicija, strategije upravljanja investitorima i pripremu uspešnog pitch deck-a. Osnivači će takođe imati koristi od povezivanja i upoznavanja relevantnih investitora.

Ove godine, Rubik Garage je udružio snage sa 4 investitora kao strateškim partnerima: Startup Wise Guys, Fortech Investments, ROCA X,  Seedblink.

Kome je namenjen?

Tromesečni program  je posvećen startapima koji imaju za cilj da se prošire u novu zemlju CEE, prikupe investicije ili dostignu mesečni prihod  od 2000 evra.