Nazad na programe

Route2Launch

Preduzmi ideju - „Route2Launch“ mentorski program deo je projekta Preduzmi ideju koji realizuje Inicijativa „Digitalna Srbija“ zajedno sa drugim partnerima iz ekosistema, a uz podršku USAID Srbija.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

20.06.2022. - 04.07.2022.

Route2Launch

O programu

U periodu od jula do novembra 2022. godine na Fakultetu organizacionih nauka biće organizovan prvi “Route2Launch“ startap mentorski program, namenjen studentskim timovima koji žele da započnu razvoj svojih startap ideja.

„Route2Launch“ program omogućava kontinuirano mentorstvo s ciljem testiranja startap ideje, razvoja skalabilnog biznis modela i podrške u razvoju prototipa, kao i prostor za zajednički rad i priliku da se dođe do prvih investitora. Mentori na programu su nastavnici FON-a u saradnji sa ekspertima iz startap ekosistema.

Više informacija o „Route2Launch“ mentorskom programu mogu se dobiti u Istraživačko-razvojnom centru FON-a ili putem mejla preduzmiideju@fon.bg.ac.rs.

Kome je namenjen?

Prijave su omogućene studentskim timovima sa svih studijskih programa, godina i nivoa studija, a timovi imaju mogućnosti da priključe i kolege sa drugih fakulteta. Prijave su otvorene do ponedeljka, 4. jula 2022. godine putem linka, a selekcija timova biće sprovedena do 20. jula.

Organizator

Preduzmi ideju

Ako želiš da saznaš više o tome koliko je multidisciplinarnost jednog startapa bitna, Preduzmi ideju je mesto za tebe.

Saznaj više