Nazad na programe

Program inkubacije

NTP Beograd - Program Inkubacije u Naučno-tehnološkom parku Beograd obezbeđuje podršku startap timovima i kompanijama u ranim fazama razvoja kroz potrebnu pomoć u definisanju i razvoju poslovnog modela, mentorstvo, pravnu i administrativnu podršku pri registraciji ili vođenju firme, pristup potencijalnim investitorima i izvorima finansiranja, inovacionim laboratorijama, umrežavanje.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

01.01.2022. - 31.12.2022.

Program inkubacije

O programu

Kroz program Inkubacije, Naučno-tehnološki park Beograd i Poslovno-tehnološki inkubator tehničkih fakulteta u Beogradu (BITF) pružaju startap timovima i kompanijama potrebnu pomoć u definisanju i razvoju poslovnog modela,  mentorstvo, pravnu  i administrativnu podršku pri registraciji ili vođenju firme,  pristup potencijalnim investitorima i izvorima finansiranja.

Uz širenje mreže kontakata i rad u okruženju sa drugim startap osnivačima, timovima su na raspolaganju i zasebne kancelarije i 3 inovacione laboratorije (Laser Lab, CNC Lab, 3D Lab) u NTP Beograd, opremljene najsavremenijom opremom za primenu tehnologije izrade prototipa i/ili finalnih proizvoda.

Usluge i podrška u okviru programa Inkubacije obezbeđene su u trajanju od tri godine za razvoj inovativnih softverskih rešenja, odnosno pet godina za razvoj hardverskih rešenja.

Prijave za program Inkubacije su stalno otvorene i ocenjuju se u skladu sa kriterijumima definisanim javnim pozivom.

Kome je namenjen?

Program Inkubacije namenjen je startap timovima i kompanijama u ranijim fazama razvoja inovativnih proizvoda i usluga.

Startapi koji se prijavLjuju kao tim,  a spremni su da registruju firmu, tim NTP Beograd i BITF-a će mu u tome pomoći kroz usluge pravnog savetovanja. Ukoliko startap još nije spreman za registraciju firme, može koristiti program predinkubacije, koji podrazumeva konsultacije za različite potrebe i korišćenje zajedničkih prostorija u kompleksu.

Organizator

NTP Beograd

Naučno-tehnološki park Beograd pruža podršku startap timovima i kompanijama, kao i rastućim visokotehnološkim kompanijama u razvoju i komercijalizaciji inovativnih proizvoda i usluga.

Saznaj više