Nazad na programe

Prilika da se povežete sa LG Electronics

NTP Beograd - Poziv inovativnim kompanijama za direktne B2B sastanke

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

11.08.2022. - 16.08.2022.

Prilika da se povežete sa LG Electronics

O programu

U okviru aktivnosti podrške startapima i rastućim tehnološkim kompanijama, Naučno-tehnološki park Beograd (NTP Beograd) organizuje B2B sastanke sa predstavnicima Open Innovation tima LG Electronics R&D Lab i poziva sve inovativne tehnološke kompanije iz Srbije, zainteresovane za uspostavljanje saradnje, partnerstava ili zajedničke projekte, da se jave.

Menadžeri Open Innovation tima, traže tehnološke partnere za sve timove za istraživanje i razvoj kompanije LG Electronics u različitim pravcima.

Sastanci sa predstavnicima Open Innovation tima LG Electronics biće organizovani kao individualne B2B sesije tokom njihove posete NTP Beograd, 31. avgusta ili 1. septembra.

Tim NTP Beograd i razvojnog dela LG Electronics zajedno će izabrati kompanije koje najbolje odgovaraju sastancima i obavestiti sve podnosioce prijava najkasnije do 26. avgusta 2022. Ključni kriterijumi za selekciju biće:

  • Faza razvoja kompanije – prednost kompanijama u zrelijim fazama razvoja tehnologije i tržišta, sa globalnom perspektivom i dokazanim poslovnim modelima, kapacitetom tima i referencama,
  • Prednost kompanijama iz preferencijalnih sektora (prethodno već navedenih).

Open Innovation (OI) tim u LG Moscow R&D Lab podržava interna istraživanja i razvoj kompanije LG Electronics uspostavljanjem saradnje sa inovativnim kompanijama. Cilj OI tima je da pronađe najbolje kandidate koji svojom stručnošću i jedinstvenim pristupom, na obostranu korist, mogu ispuni tehnološke potrebe kompanije LG Electronics.

Kome je namenjen?

Posebno se poziv odnosi na kompanije iz sledećih sektora:

1. Digital-health/health-tech,
2. Robotics i radar sensors,
3. AI/AR startapi, Computer vision i NLP,
4. Telecom standardization i 5G.

Organizator

NTP Beograd

Naučno-tehnološki park Beograd pruža podršku startap timovima i kompanijama, kao i rastućim visokotehnološkim kompanijama u razvoju i komercijalizaciji inovativnih proizvoda i usluga.

Saznaj više