Nazad na programe

NEARby Meetup

NEAR Balkans - Da li ste čuli za NEAR Balkans? Vreme je da nas i upoznate!

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

19.08.2022. - 02.09.2022.

NEARby Meetup

O programu

NEAR Balkans, regionalni hab NEAR protokola,jednog od vodećih u Web3 industriji na Balkanu, organizuje trodnevni događaj u Beogradu! 

Učesnici radionice za developere će prvi dan (31. avgusta) učiti kako da razvijaju na NEAR blokčejnu, te će nakon uspešno završene radionice imati priliku da postanu NEAR sertifikovani developeri. Drugi dan (1. septembar) je rezervisan za razvijanje Web3 industrije na Balkanu kroz otkrivanje novih potencijalnih partnerstava.

Ovo je prilika da upoznate NEAR Balkans i saznate novosti o Web3-u,  vodećem novom tehnološkom i biznis modelu u svetu. Otkrijte brojne prednosti NEAR protokola na meetup-u u Beogradu koji se održava 2. septembra sa početkom u 18 časova u prostorijama Inicijative „Digitalna Srbija”. 

Tim NEAR Balkans među kojima su vodeći ljudi u regionalnoj Web3 industriji će biti tu da vam reši svaku nedoumicu i da odgovor na sva pitanja. Garantujemo da ćete iz prve ruke dobiti najbolju edukaciju i najbolje savete.

📍Lokacija:

Inicijativa „Digitalna Srbija”

Bulevar Milutina Milankovića 11, Beograd 11070, Srbija

📆 Datum i vreme: 

  1. Septembar, 18:00h

Kome je namenjen?

Bilo da ste pojedinac, grupa, startup ili već razvijena kompanija, pozivamo vas da saznate kako vam NEAR Balkans može pomoći u profesionalnom razvoju. 

Organizator

NEAR Balkans

NEAR Balkans is the regional hub open for everyone interested in learning about, using or building on the NEAR protocol in the Balkan countries.

Saznaj više