Nazad na programe

Metaverse 4 Finance Accelerator

Sella Group - Building the future of human-centered metaverse finance for all

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

01.09.2022. - 12.09.2022.

Metaverse 4 Finance Accelerator

O programu

Metaverse 4 Finance je akceleratorski B2B program fokusiran na kolaborativni okvir koji ima za cilj omogućavanje kontaminacije i saradnje između kompanija i startapa, podržavajući rast i unošenje revolucionarnih inovacija u industriju metaverse finansija. Akceleratorski program pruža odgovarajuće alate i metodologije za podršku startapima u implementaciji projekata sposobnih da odgovore na potrebe za inovacijama finansijskih kompanija u smislu poboljšanja procesa, identifikovanja novih proizvoda i tržišta, redefinisanja odnosa sa klijentima kroz alternativne poslovne modele.

Program je raspoređen u ukupnom trajanju od 16 nedelja i podeljen je u 4 faze sa srednjim selekcijama, kako bi se identifikovali samo najbolji startapi.
Najbolji startapi izabrani iz  akceleratorskog programa, dobiće investiciju od 100.000 € bez obaveze vraćanja, prema SAFE sporazumu.

 

Kome je namenjen?

Program je rezervisan za 10 visoko motivisanih startapa, u fazi pre seed, koji ispunjavaju sledeće uslove:

  • Tim od najmanje 2 suosnivača sa relevantnim iskustvom u industriji koji imaju jasan roadmap i veštine za izvršenje istog;
  • Validirani MVP , spreman za soft lansiranje (idealno 6-10 meseci);
  • TRL (Nivo tehnološke spremnosti) > = 6
  • Dokaz održivosti, izvodljivosti i visokog komercijalnog potencijala.

Organizator

Sella Group

Sella Group supports the growth of startups operating in metaverse finance and bringing disruptive innovations to the market through innovative technologies, in order to build an economically viable, inclusive and safe metaverse

Saznaj više