Nazad na programe

Kompas 4.0

Inicijativa "Digitalna Srbija" - DSI i FEFA organizuju edukativni program kom je glavni fokus sticanje znanja za rad na pozicijama koje doprinose boljem razvoju i prodaji digitalnih proizvoda.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

10.05.2022. - 19.05.2022.

Kompas 4.0

O programu

Kako je za lični razvoj, ali i za razvoj digitalne ekonomije, važno da oni koji izlaze iz školskih klupa brzo odgovore na potrebe privrede i budu spremni za izazove koje sa sobom nosi Četvrta industrijska revolucija,  Inicijativa „Digitalna Srbija” i FEFA osmislile su besplatni kratki program Kompas 4.0 s nadom da će onima koji se nalaze na začetku karijere olakšati prve karijerne korake.

Tako će od 22. maja do 10. juna polaznici Kompasa 4.0 proći kroz tri faze programa (1) bootcamp, (2) karijerno savetovanje i (3) business development program, i na taj način doći do osnovnih znanja i veština potrebnih za rad u inovativnim kompanijama.

U isto vreme, Kompas 4.0 predstavlja spoj akademskog znanja i praktičnog iskustva iz privrede. To znači da na svakom od pet ponuđenih kurseva — Menadžment rasta, Poslovni razvoj i prodaja, Projektni menadžment, Upravljanje zajednicom (Community Management) i Menadžment proizvoda (Product management) — na strani predavača učestvuju jedan akademski predavač i jedan predavač iz industrije.

Kome je namenjen?

Svim mladim osobama koje su zaposlene u tradicionalnim kompanijama, ili su tek na početku svoje karijere u IT kompaniji/startapu.

Organizator

Inicijativa "Digitalna Srbija"

Inicijativa „Digitalna Srbija” je nevladina i neprofitna organizacija sa strateškim ciljem razvoja jake, globalno konkurentne digitalne ekonomije u Srbiji.

Saznaj više