Nazad na programe

Kapsula 2030: Tvoja doza znanja inovacija u zdravstvu

Laboratorija zdravstvenih tehnologija - Pilot superklaster u oblasti medicinskih i biotehnologija pod nazivom Laboratorija zdravstvenih tehnologija održava prvi bootcamp Kapsula 2030: Tvoja doza znanja inovacija u zdravstvu

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

29.11.2022. - 06.12.2022.

Kapsula 2030: Tvoja doza znanja inovacija u zdravstvu

O programu

U periodu od 7-11. decembra 2022. kroz 7 oblasti učesnici će steći znanje iz osnova savremenog biznisa (Preduzetnitvo i inovacije u zdravstvu, Design Thinking i Project Management), digitalnih alata u savremenom biznisu (Data Science, IoT, Blockchain) i kako do realizacija ideje na savremenom tržištu (istraživanje tržišta, izrada biznis plana i pitch-a).

Cilj programa je sticanje znanja i veština u oblasti biznisa i tehnologija neophodnih za razvijanje inovacija u zdravstvu.

Kome je namenjen?

Program je namenjen za studente/kinje završnih godina ili master studija nekog od fakulteta medicinskih i biotehnologija, farmacije ili hemije, mladim profesionalcima koji žele da uplove u svet inovacija ili već imaju svoj startap ili inovaciju koju žele da razvijaju u oblasti HealthTech-a, MedTech-a ili BioTech-a.

Organizator

Laboratorija zdravstvenih tehnologija