Nazad na programe

Kampino

NTP Čačak - Startap program - Kampino sprovodi Naučno tehnološki park Čačak, u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom Beograd, i podržan je od Vlade Švajcarske kroz projekat „Tehnopark Srbija 2 - Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova“.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

20.06.2022. - 01.07.2022.

Kampino

O programu

Kampino predstavlja prvi STARTAP KAMP za mlade u Zapadnoj Srbiji. Kamp koji će okupiti mlade na jednom mestu i pružiti im nezaboravno iskustvo. Očekuju vas 3 dana intezivnog programa učenja, rada i druženja, a pored toga, očekuju vas i vredne nagrade za najaktivnije učesnike. Upoznaćete se sa ljudima sličnih intresovanja, a različitih iskustava što vam donosi priliku da letnje dane upotpunite jednim fantastičnim iskustvom.

Kamp će biti održan od 6. do 8. jula u Naučno tehnološkom parku Čačak, sa ciljem da mladi zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje, uoče probleme, i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startapa. namenjen je mladima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 30 godina koji su otvoreni za nova znanja i iskustva i zainteresovani za svet startapa.

Oblasti u kojima će timovi razvijati rešenja su:
-Zeleni gradovi/zelena tehnologija
-Sport i tehnologija
-Tehnologija u poljoprivredi
-Gejming

Da bi učestvovao/la na kampu, potrebno je da pošalješ prijavu do 1. jula u 12 sati, nakon čega će tvoja prijava biti ocenjena i ukoliko bude prihvaćena, čekaju te 3 nezaboravna dana na Kampinu i mogućnost da vaša timska ideja bude izabrana za podršku i dalji razvoj u Naučno tehnološkom parku Čačak. Nakon zatvaranja prijava, tim NTP-a Čačak će izvrštiti selekciju i izabrati 30 učesnika koji su poslali najkvalitetniju prijavu.

Kome je namenjen?

Kampino je namenjen mladima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 30 godina koji su otvoreni za nova znanja i iskustva i zainteresovani su za svet startapa.

Organizator

NTP Čačak

Ukoliko praviš prve korake u osnivanju startapa i potrebna ti je sveobuhvatna podrška, NTP Čačak je tu za tebe.

Saznaj više