Nazad na programe

Inovaciona škola

NTP Niš - Cilj ovog projekta je da ponudi edukacioni program koji će pomoći lokalnim samoupravama i organizacijama podrške poslovanju u razumevanju ključnih aspekata inovativnog tehnološkog preduzetništva i kako da podrže rast startap kompanija u svojim zajednicama.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

04.04.2023. - 12.05.2023.

Inovaciona škola

O programu

Startap centar Niš u partnerstvu sa gradom Nišom realizuje projekat ,,Otporni i stabilni startapi kao pokretač regionalnog razvoja“ koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EUPRO+, u okviru koga će, uz podršku Naučno-tehnološkog parka Niš, biti realizovan program Inovaciona škola.

Program obuhvata jedinstvenih 19 modula, radne sesije, mentorstvo i radionice koje će vam pomoći da bolje razumete potrebe startapa i načine kako da ih podržite u razvoju njihovih poslovnih modela i ideja.

Učestvovanje u programu je besplatno, a svi polaznici će dobiti:

  • Pristup stručnim mentorima i industrijskim ekspertima
  • Mogućnost umrežavanja sa drugim organizacijama podrške poslovanju, predavačima i mentorima
  • Ekskluzivne radionice na temu Lean metodologije, monetizacije i komercijalizacije, agilnog poslovanja, Business Model Canvas-a, analize tržišta, Scrum metodologije i mnogih drugih
  • Sertifikat o završetku Inovacione škole
  • Priliku da se upoznaju sa rezultatima rada startapa na Demo Day-u

Detalje o Inovacionoj školi možete videti klikom na link.

 

Kome je namenjen?

Organizacijama podrške poslovanju i lokalnim samoupravama koje žele da podrže razvoj inovativne tehnološke zajednice, startape, preduzetnike i inovatore.

Organizator

NTP Niš

Ukoliko praviš prve korake u osnivanju startapa i potrebna ti je sveobuhvatna podrška, NTP Niš je tu za tebe.

Saznaj više