Nazad na programe

GIZ Growth and Traction Camp

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) - U saradnji sa TNW, GIZ nudi besplatan set kampova za obuku kako bi podržao širenje startapa lociranih na Zapadnom Balkanu.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

21.09.2022. - 20.10.2022.

GIZ Growth and Traction Camp

O programu

Growth Camp će se fizički održati u Skoplju od 8. do 10. novembra. Druga nedelja akceleratora  će se održati online od 22. do 24. novembra. Program organizuje GIZ u saradnji sa TNW.

Na linku možete naći više informacija o programu. Aplikacije su otvorene do 20. oktobra. Startapi koji su prošli program biće obavešteni do 25. oktobra.

Program je pogodan za startape koji su spremni da povećaju svoju bazu klijenata u inostranstvu, i koji već imaju klijente van svoje matične zemlje ali su viđeni i kao partner za skalabilno poslovanje na međunarodnom nivou.

Kome je namenjen?

  • Vaše sedište ili ključno osoblje nalazi se u jednoj od šest zemalja Zapadnog Balkana (Albanija, Bosna i Hercegovina, Kosovo, Crna Gora, Srbija ili Severna Makedonija)
  • Imate postojeći proizvod ili uslugu na tržištu ili MVP koji ste već isprobali kod kupaca
  • Već imate najmanje jednog kupca izvan svoje matične zemlje
  • Trebalo bi da imate proizvod koji je pogodan za skaliranje unutar ili izvan regiona (skalabilan poslovni model, privlačnost za više zemalja, validacija postojećeg korisnika).
  • Napomena: zbog sadržaja programa, ne tražimo agencije za razvoj softvera koje nemaju proizvod ili uslugu mimo ugovora o razvoju softvera
  • Osnivačice se posebno podstiču da se prijave.

Organizator

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ)