Nazad na programe

D Inkubator

Delta Holding - D Inkubator je tromesečni program za pripremu startapa za izlazak na tržište kroz individulni rad sa mentorima i sa mogućnošću ostvarivanja investicije na kraju programa.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

01.01.2022. - 31.12.2022.

D Inkubator

O programu

Program D Inkubatora je jedinstven korporativni inkubator u Srbiji, pokrenut od strane Delta Holdinga 2018. godine u želji da se pomogne razvoj startap ekosistema u Srbiji kroz resurse kompanije. Nakon dve godine realizacije, programu se od 2020. godine priključuju partneri i eksterni saradnici sa isksutvom u razvoju biznisa i startapa, a koji učesnicima programa nude mentorstvo iz različitih oblasti.

Svi timovi koji učestvuju u programu imaju zajedničke radionice i predavanja na teme u vezi sa startap poslovanjem. Takođe, svaki tim dobija i individualni plan rada sa svojim mentorima na kome radi tokom tri meseca trajanja programa. Dinamika rada sa mentorima je takođe individualna i zavisi od potreba tima. Program se završava predstavljanjem startapa grupi investitora i mogućnošču za investiciju.

Od početka programa do 2022., investiciju je dobilo pet startapa. Visina investicije nije ograničena gornjom granicom što predstavlja jednu od prednosti ovog programa u odnosu na druge.

Selekcija prijava za ulazak u program realizuje se u maju i junu za tekuću godinu.

Kome je namenjen?

U programu mogu da učestvuju timovi sa najmanje dva a najviše 5 članova sa idejom iz bilo koje oblasti poslovanja koja je inovativna i tržištu nudi proizvod/uslugu ili biznis model poslovanja koja ne postoji na tržištu. Takođe, važno je da je ideja skalabilna tj. da za kratak vremenski period može da se proširi na veliko tržište.

Organizator

Delta Holding

Delta Holding je privatna kompanija osnovana 1991. godine koja pretežno posluje u Srbiji, ali i u zemljama regiona (Crna Gora, Bosna i Hercegovina), Rusiji i zemljama Evropske unije.

Saznaj više