Nazad na programe

Colosseum Sports Tech Serbia

NTP Beograd - Colosseum Sports Tech Serbia je prvi program podrške startapima koji razvijaju inovacije u oblasti sporta. Program je rezultat saradnje Naučno tehnološkog parka Beograd (NTP Beograd) i Colosseum Sport – vodeće sports-tech organizacije u Izraelu.

Status: REALIZOVAN/ZATVOREN

PRIJAVE SU BILE OTVORENE U PERIODU:

01.01.2022. - 31.12.2022.

Colosseum Sports Tech Serbia

O programu

Colosseum Sports Tech Serbia ima za cilj da poveže sve relevantne igrače u sports-tech industriji, ohrabri dalji razvoj srpske startap scene u sportu i podrži sports-tech startape  u razvoju i primeni sportskih tehnoloških rešenja globalno.

Program startapima donosi ekspertsku podršku u skladu sa fazom razvoja, ciljevima i potrebama, koja se između ostalog odnosi na: razvoj specifičnih potreba biznisa (marketing, prodaja, IP, finansije, razvoj tima), umrežavanje sa investitorima i izgradnju zajednice, pripremu za investicione fondove, povećanje vidljivosti pred ciljnom grupom i sl. Učešćem u programu startapi postaju deo globalne mreže sports-tech organizacija, na čelu sa Colosseum Sport Israel, sa kojim Naučno-tehnološki park Beograd realizuje ovaj program.

Kome je namenjen?

Program je namenjen startapima u ranim fazama razvoja, koji razvijaju inovacije u svim relevantnim sports-tech vertikalama.

Organizator

NTP Beograd

Naučno-tehnološki park Beograd pruža podršku startap timovima i kompanijama, kao i rastućim visokotehnološkim kompanijama u razvoju i komercijalizaciji inovativnih proizvoda i usluga.

Saznaj više