Nazad na programe

Coalition for the future

Privredna Komora Srbije – Projekat obuhvata realizaciju B2B susreta između tehnološko-inovativnih preduzeća, velikih sistema i investicionih fondova koji posluju u zemlji.

Status: U PRIPREMI

PRIJAVE SU OTVORENE U PERIODU:

Prijave za program će biti otvorene tokom 2022. godine.

Coalition for the future

O programu

Cilj programa je uspostavljanje održivog modela saradnje investitora i korporacija sa tehnološki inovativnim kompanijama (startapima) kako bi se stvorila prilika da oni predstave svoje proizvode i usluge i potencijalno ih komercijalizuju uz podršku investitora i velikih kompanija, prilagođavajući ponudu potrebama korisnika/klijenata velikih kompanija. Projekat obuhvata realizaciju B2B susreta između tehnološko-inovativnih preduzeća, velikih sistema i investicionih fondova koji posluju u zemlji.

Kome je namenjen?

Registrovanim inovativno-tehnološkim mikro, malim i srednjim preduzećima sa razvijenim uslugama/proizvodima i dokazom o zastupljenosti na tržištu (ostvareni ugovori), koja posluju više od jedne godine(jedan finansijski izveštaj); inovativno-tehnološkim preduzećima koja mogu da odgovore potrebama i zahtevima investitora/velikih kompanija; velikim kompanijama i investitorima zainteresovanim za saradnju i investiranje u mala tehnološko-inovativna rešenja iz bilo kog sektora i industrije.

Prijavi se

Organizator

Privredna Komora Srbije

Privredna komora Srbije ti pomaže da se povežeš sa međunarodnom privrednom industrijom.

Saznaj više