Regionalni inovacioni startap centar Impuls

Impuls centar je startap hab, coworking prostor, mesto organizacije događaja podrške, motivacije, umrežavanja, razvoja inovativnih startap ideja

Impuls centar je moderan coworking prostor, startap hab koji se nalazi u samom centru Gornjeg Milanovca, veličine preko 350 kvadrata. Fleksibilan za prilagođavanje raznim vrstama događaja – hakatoni, kursevi, predavanja, radionice, treninzi, događaji, prezentacije, sastanci, mentorstva… Pretežna tematika naših događaja jesu inovativne poslovne metodologije, sticanje novih znanja i veština iz oblasti inovacija i digitalnih tehnologija kao i podrška, inspiracija i povezivanje sa zajednicom koja donosi inovacije.

FOKUS GRUPE SA KOJIMA SARAĐUJE IMPULS CENTAR KOMPANIJE – Realizujemo posebne vrste događaja i edukacija dizajnirane za kompanije / privredu koje žele da implementiraju digitalizaciju poslovanja, metodologije i alate koje koriste uspešne startap kompanije i inoviraju u svojim poslovanjima.

STARTAPI – Uz našu pomoć, podržaćemo vas u pronalaženju prave prilike za vaše poslovanje i obezbediti vam obuku za sve faze vašeg poslovanja, od ideje i poslovnog modela do prikupljanja kapitala i razvoja vašeg poslovanja.

FRILENSERI / POJEDINCI -Pojedincima pružamo podršku u razvoju karijere kroz sticanje novih znanja, iskustava, veština, umrežavanja, prisustva na Impuls događajima, mogućnostima korišćenja coworking prostora i Impuls resursa.

STUDENTI – Studenti u Impulsu imaju prilike da pohađaju programe i događaje specijalno dizajnirane za njih, dobiti u Impulsu pomoć, podršku u pronalaženju prave prilike razvoj biznis ideja, proizvoda ili usluga. Organizujemo i karijerno savete za studente gde uz pomoć posebnih testova i razgovor sa stručnjacima mogu da se fokusiraju na prave izbore u daljem razvoju karijere.

UČENICI -Edukativni Impuls događaji za učenike na kojima imaju prilike da se upoznaju sa inovativnim programima, zanimanjima, znanjima i veštinama.