Poslovni inkubator Valjevo

oslovni inkubator obezbeđuje adekvatne sadržaje, prostor za rad i sve ostale uslove za podršku razvoju startap preduzetništva u Kolubarskom regionu.

Udruženje za istraživanje i razvoj „Poslovni inkubator“ osnovano je 2015. godine. Udruženje obezbeđuje adekvatne sadržaje, prostor za rad i sve ostale neophodne uslove za podršku razvoju startap preduzetništva. Usluge koje Poslovni inkubator nudi podrazumevaju pružanje uslova za rad, obuke, radionice i predavanja, kao i umrežavanje korisnika u cilju razvijanja novih poslovnih ideja korisnika ili nastavka obavljanja postojećeg posla.

Stanarima je na raspolaganju preko 400m² koji čine coworking prostor i sale za sastanke i edukacije. Usluge su namenjene individualnim startapovima i preduzetnicima, studentima, učenicima, nezaposlenim licima i drugim zainteresovanima. Ukoliko želite da započnete sopstveni posao ili vam je potreban radni prostor (npr. trenutno radite od kuće), Poslovni inkubator Valjevo je pravo mesto za vas. Cilj je stvoriti zajednicu ljudi koji imaju ideje, znanja i volju da rade, samostalno ili timski.