Dobri Dabar

Potrebno ti je finansiranje i želiš da javnost podrži tvoju ideju? Ovo je prava crowdfunding platforma za tebe.

O nama

Dobri Dabar je crowdfunding platforma za rast, razvoj i promociju dobrih, ekoloških, preduzetničkih, kreativnih i održivih projekata. Povezuje aktivne ljude koji žele da realizuju svoje razvojne, poslovne i kreativne ideje i projekte sa javnošću koja ih može podržati. Platforma je projekat udruženja Loud Crowd, a izradu platforme omogućilo je Nemačko savezno ministarstvo za privrednu saradnju i razvoj (GIZ) kroz Nemačko-srpsku inicijativu za održivi rast i zapošljavanje.

Usluge

  • Platforma je na raspolaganju svim pojedincima, grupama i inicijativama kojima je potrebno da obezbede finansijsku podršku zajednice za svoju ideju ili projekat kroz prikupljanje manjih iznosa, transparentno, digitalno i u ograničenom vremenskom roku.
  • Kreiranje zajednice koja želi da podrži važno i korisno.
  • Crowdfunding kao alternativni model grupnog finansiranja omogućava svakom autoru kampanje na platformi da zatvori finansijsku konstrukciju u ranim fazama razvoja ideje ili projekta, testira ideju u zajednici ili izgradi svoju zajednicu.
  • Platforma podstiče poverenje u društvo, ohrabruje preduzetništvo i nezavisnost, ali i sasvim nove forme saradnje između novih i starih igrača na tržištu.